Batterier & CheckWatt / Flower

Öka intäkterna från din anläggning och bidra till hållbarhet

Ett batterilager kan göra mer nytta än att bara flytta egen solel till natten. Smart styrning är nyckeln som ger högre avkastning. Att stötta elnätet när det är som mest belastat bidrar till en grönare framtid på ett lokalt och effektivt sätt. Vi behöver inte längre bygga ut det dyra stamnätet eller bygga ut regionala elnät för att få ordning på Sveriges och Europas elsituation.

Maximera Din Ekonomi

Lösningen finns istället i det som kallas flextjänster. Aggregatorer så som CheckWatt och Flower slår ihop många mindre batterier till ett stort som de budar in till Svenska Kraftnäts marknader för balanstjänster.

CheckWatt Currently är en tjänst som varje timme använder ditt batteri på den marknad som ger bäst betalt och därmed också gör mest nytta för elnätet i stort. Du kan följa dina dagliga intäkter i Checkwatts app Energy in Balance.

Flower Hub är den andra stora tjänsten som fungerar likadant. De erbjuder stöd för lite andra växelriktare och har en prismodell som är lättare att förstå.

En bekymmersfri upplevelse

Som batteriägare behöver du inte lyfta ett finger. Aggregatorn övervakar och optimerar batteriets drift, säkerställer att du får maximal ekonomisk nytta. Var en del av energirevolutionen och låt våra batterilager göra arbetet åt dig. Varje månad eller kvartal får du en utbetalning från aggegatorn till ditt bankkonto som tack för att du hjälper till att stabilisera elnätet.

Redo att revolutionera din energi­användning?

Skicka in ditt namn, telefonnummer och mejladress så kontaktar vi dig och bokar in ett kostnadsfritt hembesök utan förpliktelser.