Om Flexergi

Var installerar vi?

Vi installerar solceller och batterier i Skåne och utgår ifrån Ystad.
Vi har bland annat installerat i Ystad, Malmö, Tomelilla, Hammenhög, Gärsnäs, Lomma, Kävlinge och Förslöv.

Personal

David är vår mästare på elinstallation. Med 16 år som elektriker och erfarenhet från elmontage och automation på allt från produktion av maskiner åt industrin till driftsättning av stora kraftverk står David redo för det mesta inom el. I energikrisens spår år 2022 tog passionen för solel och energilager över och han installerade sin första solanläggning.

Fredric med 20 år som systemutvecklare och stort tekniskt kunnande i bagaget fastnade först för smart styrning för timdebiterad el för att kunna spara pengar i den egna villan. Med tiden hittade även Fredric till området solel och batterier. Teknikkunskaperna kommer till stor användning inom smart energi.

Vårt mål är att vara en trygg partner för er kring allt som rör el. Vi är måna om att våra installationer ser bra ut, presterar som planerat och att de passar era behov för bästa ekonomi. Är ni nöjda vet vi att ni ringer oss nästa gång ni behöver något.

- Fredric

Vårt fokus

Flexergi erbjuder totalentreprenad av solcellsanläggningar med fokus på anläggningar med batteri, hemautomation med energistyrning för optimal avkastning. Hos oss får ni goda råd, personlig service, trygghet och en anläggning med bra kvalitet som producerar det vi lovar. Som en av få installatörer lämnar vi produktionsgaranti som tillval. Vi är säkra på att våra anläggningar producerar som planerat och vill att ni ska vara trygga i er investering.